“Het is wel k*t, maar het zij zo”

Door Amber
12-05-2016 om 11:03
Mailen

De spelers van Ajax weten inmiddels van de keuze van Frank de Boer om Ajax te verlaten. De spelers vinden het jammer dat de oefenmeester de Amsterdammers achter zich laat.

“Natuurlijk is het jammer. Het is een goede trainer. Ik denk dat iedereen in de selectie alleen maar lovend over hem is. Tegelijkertijd gun ik hem ook een mooie club”, reageert middenvelder Nemanja Gudelj voor de camera’s van Telesport.

“Het komt niet als een hele grote verrassing, maar het is toch wel even raar dat het moment daar is”, aldus aanvoerder Davy Klaassen. Mitchell Dijks blijft kijken naar de toekomst: “Het is wel kut, maar het zij zo. Je moet verder.”

Daley Sinkgraven werd door De Boer naar Ajax gehaald en ondanks dat de middenvelder niet altijd speelde, betreurt hij het vertrek. “Het is jammer, maar het is zijn keuze. We kunnen er alleen maar achter staan.”

Donny van de Beek kreeg dit seizoen de kans van de oefenmeester. “Het is heel jammer. Het is natuurlijk een hele goede trainer. Zonde”, aldus het talent.

Meer over: , , , , , ,