Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Milik nog steeds boos om wissel

Door
01-06-2016 om 10:03
Mailen

Arek Milik heeft laten weten nog steeds geïrriteerd te zijn om de beruchte wissel tijdens De Graafschap-Ajax. “Ik ben een aanvaller en Frank de Boer had me moeten laten staan. Zelfs als ik slecht speel, kan ik scoren. Ik had dit seizoen niet voor niks al 21 doelpunten voor Ajax gemaakt”, zegt Milik boos tegenover de Telegraaf.

“Na de wissel wilde ik gelijk naar de kleedkamer, maar ik kon mijn ploeggenoten niet in de steek laten. Waarom koos hij voor Mike van der Hoorn en Anwar El Ghazi? Dat zijn geen spitsen. Ik had echt het idee dat ik mijn ploeg kon helpen.”

“Of het ook was gelukt, weet ik niet. Maar in mijn hoofd maakte ik wel honderd keer de winnende treffer tegen De Graafschap. Juist bij 0-0 of 1-1, als ik niet goed speel, krijg ik iets over me dat ik een wedstrijd moet beslissen. Dan ben ik op mijn best”, weet de gemotiveerde Milik te vertellen.

 

Meer over: , , ,