Fosu-Mensah enthousiast over nieuwe lichting

Door Redactie
02-06-2016 om 14:30
Mailen

Tomothy Fosu-Mensah weet dat het wel goed gaat komen met het Nederlands Elftal. De pas achtienjarige verdediger vind dat er een bijzonder goede lichting aankomt. Hij heeft hoge verwachtingen van onder andere Steven Bergwijn en Abdelhak Nouri.

“Met Abdelhak Nouri en Steven Bergwijn ben ik opgegroeid, ik ken ze al tien jaar, net als Riechedly Bazoer. Bij Feyenoord had je ook goeie spelers, met name Rodney Kongolo, tegen hem speel ik al sinds mijn achtste. Er komt echt een goede lichting aan”, aldus Fosu-Mensah in gesprek met Voetbal International. 

Zelf moet hij nog eventjes wachten op zijn Oranje debuut. Het jonge talent meldde zich eerder deze maand af bij het Nederlands Elftal, omdat hij teveel last had van zijn lies. “Ik heb er te veel last van. Dat heb ik de bondscoach verteld en ook de dokter. Ik moet gewoon rust houden. Als ik die lies overbelast, zit ik straks tijdens de voorbereiding aan de kant. We moeten ook nog met Manchester United naar China. Lange reis, veel trainen. Dan moet je fit zijn”, aldus Fosu-Mensah

Meer over: , , , , , , , ,