Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

“Vardy wordt topscorer van het toernooi”

Door
06-06-2016 om 13:31
Mailen

Engeland hoopt op succes op het EK in Frankrijk. The Three Lions gingen vier jaar geleden ten onder in de kwartfinales en in 2008 was het land niet eens aanwezig.

Jan Mulder verwacht opnieuw een teleurstellende prestatie van de Engelsen, maar denkt dat Jamie Vardy het wel goed gaat doen.

“Vardy is een weergaloze spits”, zegt de analist tegen de NOS. “Hij heeft een enorme snelheid en bovendien is hij ongecompliceerd: hij was in zijn eerste wedstrijd voor Engeland meteen goed.”

“Kortom, hij heeft alles mee. Hij komt ook nog eens uit te krochten van de Engelse samenleving, uit de rauwe industrie. Geweldig!”, aldus een enthousiaste Mulder.

“Hij had zich als voetballer geen betere jeugd kunnen wensen”, vervolgt de analist. “Nederland, noteer: Vardy wordt topscorer van het toernooi. Daarentegen zal Engeland niet heel ver komen: die falen altijd als het erop aankomt.”

Meer over: , , ,