Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

“Hij is schijnbaar ondergedoken”

Door
20-06-2016 om 10:09
Mailen

De Graafschap is alles behalve blij met KNVB-directeur Bert van Oostveen. De Doetinchemmers proberen al enkele dagen contact te krijgen met de bestuurder, maar Van Oostveen lijkt van de aardbodem verdwenen.

De Superboeren komen volgend seizoen in de Jupiler League uit na het gelijk van FC Twente. Om de zaak te bespreken wil De Graafschap praten met Van Oostveen.

“Hij is schijnbaar ondergedoken”, vertelt commercieel directeur Martine Zuil aan De Gelderlander. “Terwijl hij daarvoor in deze toch altijd op de voorgrond trad.”

De Doetinchemmers zitten maandag om tafel met hun advocaten om te kijken wat de mogelijke juridische straffen kunnen zijn. De club heeft zijn bedenkingen bij de gang van zaken en is onder meer verbaasd dat de naam van de minister van economische zaken Henk Kamp op de grote advertentie in De Telegraaf stond.

“Van mij mogen daarover Kamervragen worden gesteld. Het lijkt mij niet goed dat een minister zich hiermee bemoeit”, meent Zuil.

Meer over: , , ,