Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Uitblinker degradant praat met Eredivisie-club

Door
20-06-2016 om 10:33
Mailen

Hidde Jurjus degradeerde afgelopen seizoen met De Graafschap naar de Jupiler League, maar de doelman aast op een transfer terug naar het hoogste niveau.

ADO Den Haag praat met de keeper over een mogelijke overstap, zo meldt Omroep Gelderland. Ook FC Utrecht is geïnteresseerd in Jurjus.

Technisch manager Peter Hofstede bevestigt dat de doelman heeft gesproken met de club uit Den Haag. “Dat klopt. Ze hebben zich netjes bij ons gemeld. Dat is ook de weg, alleen is het daar voorlopig bij gebleven.”

ADO zal wel met geld moeten komen, want Jurjus heeft nog een contract tot medio 2017 in Doetinchem. “Alleen als er een forse afkoopsom op tafel komt, valt er over een eventueel vertrek te praten. Wij willen Hidde natuurlijk niet kwijt. Maar inderdaad, hij wil graag in de Eredivisie blijven spelen”, besluit Hofstede.

Jurjus kan in Den Haag de vertrokken Martin Hansen opvolgen. De doelman stapte eerder deze week over naar het Duitse FC Ingolstadt 04.

Meer over: , , ,