Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Jurjus verrast: “Zelf absoluut nog niet met ADO gesproken”

Door
20-06-2016 om 11:17
Mailen

De Graafschap-keeper Hidde Jurjus is verrast over de berichtgeving rondom de interesse van ADO Den Haag, maar ziet een overstap naar De Residentieclub wél als interessante optie.

Maandagochtend werd bekend dat ADO zich bij De Graafschap had gemeld voor de doelman. “Als Peter Hofstede (manager voetbalzaken De Graafschap, red.) dat zegt, dan klopt dat natuurlijk”, laat Jurjus weten aan Voetbal International.

“Maar ik heb zelf absoluut nog niet met ADO gesproken, dus ik wist hier nog niks van”, aldus de keeper, die wel toegeeft dat ADO een mooie stap zou zijn. “Nu De Graafschap zo goed als zeker Jupiler League gaat spelen, is het natuurlijk interessant om in de Eredivisie te blijven.”

“Maar ik wil wel dat iedereen er beter van wordt: zowel De Graafschap als ikzelf. Ik heb er dertien jaar gespeeld. Mocht daar deze zomer een einde aan komen, wil ik wel dat het allemaal goed verloopt”, besluit Jurjus.

 

Meer over: , , ,