Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Van Rhijn tekent bij Club Brugge en gaat voor titel

Door Amber
20-07-2016 om 16:40
Mailen

Ricardo van Rhijn heeft de medische keuring bij Club Brugge doorstaan. De verdediger heeft een driejarig contract ondertekend bij de huidige kampioen van België.

Van Rhijn heeft een duidelijke doelstelling: “Ik denk dat een club als Club Brugge voor het kampioenschap moet gaan”, vertelt de rechtsback in gesprek met het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever.

“Mijn doel is dan ook kampioen te worden, mooie wedstrijden te spelen en daar zelf een steentje aan bij te dragen”, aldus Van Rhijn, voor wie het de vierde landstitel uit zijn loopbaan zou worden.

Bij Club treft de vleugelverdediger twee landgenoten: ex-Ajacied Stefano Denswil en Ruud Vormer. “De kern van de ploeg van vorig seizoen is grotendeels bij elkaar gebleven”, constateert Van Rhijn, die in België met rugnummer twee gaat spelen. “Ik ga honderd procent mijn best doen om Club aan een mooi seizoen te helpen.”

Meer over: , , , ,