Samenvatting FC Volendam – VVSB (4-1)

december 2016 • Samenvattingen

Na afgelopen jaar heeft VVSB niet voor een nieuwe bekerstunt kunnen zorgen. De ploeg verloor met 4-1 van FC Volendam.

Al na vijf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong via Erik Schouten. Niet veel later kwam VVSB terug tot 1-1. Kevin van Kippersluis speelde een verkeerde terugspeelbal, waardoor Giovialli Serbony een vrije weg had richting het doel van keeper Hobie Verhulst. Serbony bleef rustig en scoorde de gelijkmaker.

Twee minuten later profiteerde Kees Kwakman van de fout van doelman Ruben Valk. De goalie liet de bal los en de Volendam-aanvoerder schoof de bal makkelijk binnen. Na een half uur moest Valk opnieuw grabbelen.

Gyliano van Velzen schoot vanaf randje zestien raak. Diezelfde Van Velzen had na een uur ook een belangrijk aandeel in de 4-1. Hij bediende Van Kippersluis, die zo zijn fout in de eerste helft enigszins goedmaakte.