Samenvatting NEC Nijmegen – Go Ahead Eagles (1-2)

februari 2017 • Samenvattingen

Go Ahead Eagles heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie. In Nijmegen werd het 1-2.

Al na elf minuten kwamen de gasten op voorsprong. Elvis Manu kreeg de bal van Pedro Chirivella en begon aan een solo. Vervolgens passeerde de aanvaller doelman Joris Delle.

Halverwege de eerste helft kreeg Dario Dumic namens NEC een aardige mogelijkheid, maar hij kon niet profiteren. Niet veel later verdubbelde Jarchinio Antonia de marge.

De Go Ahead-aanvaller won het sprintduel van Gregor Breinburg, waarna Antonia de bal achter Delle schoot.

Na de onderbreking ging NEC vol voor de aansluitingstreffer. Via Jay-Roy Grot, Dumic, Mohamed Rayhi en Ali Messaoud kregen de Nijmegenaren kansen. Doelpuntenmaker Manu kreeg zijn tweede gele kaart na een schwalbe.