Samenvatting Willem II – Go Ahead Eagles (2-0)

april 2017 • Samenvattingen

Willem II begon slecht aan het duel en speelde in een te laag tempo. Go Ahead kreeg in de slotfase van de eerste helft wat kansen. Veel verder dan afstandsschoten kwam de ploeg uit Deventer echter niet.

De Tilburgers kwamen sterk uit de kleedkamers. Toch werd dat spel al snel weer ingeruild voor het lage niveau van voor rust. In de 73e minuut opende Fran Sol de score. De spits kopte binnen na een voorzet van Jordy Croux.

Tien minuten voor tijd werd het nog erger voor Go Ahead. Jari Schuurman nam een voorzet van Obbi Oularé vol op de slof en schoot fraai raak: 2-0.