Keizer aangesteld als nieuwe Ajax-trainer

Amber

Door
17-06-2017 om 15:28

Mailen

Marcel Keizer is officieel de nieuwe trainer van Ajax. De oefenmeester was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor Jong Ajax.

Keizer tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. “De gesprekken die we hebben gehad waren inderdaad positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie. Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen”, vertelt de trainer.

“Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak”, vervolgt Keizer op de clubwebsite. De officiële presentatie van de nieuwe Ajax-trainer volgt later: “Momenteel heb ik nog vakantie maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract.”

“Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan”, besluit Keizer.

Meer over: , ,

HEADLINES