Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Update: Vitesse-middenvelder vertrekt naar België

Door Amber
20-06-2017 om 09:57
Mailen

Marvelous Nakamba laat Vitesse achter zich. De bekerwinnaar heeft een overeenstemming met Club Brugge bereikt over de middenvelder.

Dat meldt Voetbal International. Nakamba zelf moet echter nog tot overeenstemming komen met de nummer twee van de Jupiler Pro League. Voor de 23-jarige middenvelder ligt er een vierjarig contract klaar in België.

De Zimbabwaan werd in 2014 door Vitesse overgenomen van AS Nancy en bewees de afgelopen twee seizoenen zijn waarde. Bij Club Brugge treft Nakamba oud-Eredivisiespelers Stefano Denswil, Ricardo van Rhijn, Ruud Vormer en Lex Immers.

Vitesse speelde al in op de transfer van de middenvelder: Thulani Serero werd aangetrokken.

Update 10.00 uur:

Marvelous Nakamba vertrekt, als hij de medische keuring doorkomt, naar Club Brugge. De middenvelder tekent een vierjarig contract bij de Belgische club.

Dat meldt Club Brugge op de website. De nummer twee van de Jupiler Pro League noemt de Zimbabwaan een ‘energieke verdedigende middenvelder met een uitstekende passing en duelkracht.’

 

Meer over: , , , ,