Logo Voetbalblog
Update: Feyenoord kondigt transfer Elia-opvolger aan
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Update: Feyenoord kondigt transfer Elia-opvolger aan

Feyenoord-watcher Mikos Gouka meldt op Twitter dat de transfer op een haar na is afgerond. Alleen het papierwerk moet nog afgerond worden.

RTV Rijnmond meldt dat, ondanks dat de transfer bijna afgerond is, de presentatie pas na het weekend plaats zal vinden.

Het is niet bekend welk Feyenoord bedrag overmaakt aan FC Basel voor de aanvaller.

 

Update 16.02 uur:

Feyenoord heeft de komst van Jean-Paul Boëtius aangekondigd. ‘The Comeback Kid’, zoals de Nederlandse landskampioen hem op Twitter noemt, komt over van FC Basel.

Via de website laat Feyenoord weten dat zodra de laatste formaliteiten afgerond zijn, de aanvaller een driejarig contract tekent in De Kuip. De 23-jarige Boëtius maakte in 2012 zijn debuut voor Feyenoord en vertrok in augustus 2015 naar FC Basel.

Afgelopen seizoen werd de flankaanvaller verhuurd aan KRC Genk, waarvoor hij vijf keer scoorde in 23 officiële duels. “We zijn er blij mee dat we Jean-Paul weer mogen verwelkomen in De Kuip. Door het vertrek van Eljero Elia naar Turkije hadden we behoefte aan een nieuwe buitenspeler in de selectie”, aldus technisch directeur Martin van Geel.

“Het is natuurlijk een voordeel dat hij is opgegroeid bij Feyenoord en de club, de spelers en de trainer kent. Zijn kwaliteiten zijn bekend, terwijl Jean-Paul een leeftijd heeft waarop hij ook zeker nog nieuwe stappen kan maken”, besluit Van Geel.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog