Logo Voetbalblog
NAC bevestigt komst keeper van rivaal
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

NAC bevestigt komst keeper van rivaal

Dat laat de Eredivisie-nieuwkomer weten via de officiële kanalen. De doelman komt transfervrij over van Willem II en tekent op korte termijn een tweejarig contract in Breda, met een optie voor nog een jaar.

Bertrams doorliep de hele jeugdopleiding bij PSV en maakte in 2013 zijn debuut in het betaald voetbal. In totaal speelde de goalie negentien wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League.

In 2015 stapte hij over naar Willem II, waar zijn contract deze zomer afliep. “Nigel heeft tijdens zijn carrière al meerdere momenten bewezen een uitstekend keeperstalent te zijn. De afgelopen jaren heeft hij door verschillende zaken niet altijd geluk gehad om zijn kans te grijpen, maar bij NAC mag hij de strijd aangaan met Andires Noppert en Sven van der Maaten”, aldus technisch directeur Hans Smulders.

“Vorig jaar hebben we gezien dat onze keepers onder leiding van keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar en de specifieke begeleiding in Zundert grote stappen hebben gemaakt, waar we direct de vruchten van plukten. Die stijgende lijn willen en moeten we dit jaar doorzetten. We weten dat Nigel in ons plaatje past en hebben er alle vertrouwen in dat hij bij NAC kan excelleren”, besluit Smulders.

De 24-jarige Bertrams is blij met zijn overstap: “Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om maandag te beginnen. Hans Smulders volgde mij al in mijn tijd bij PSV, de jeugd en het eerste elftal. Hij is me daarna nooit uit het oog verloren. Ik heb ook zin om met Jelle ten Rouwelaar te werken en met de andere jongens. NAC is een fantastische club met een mooi stadion en een mooie aanhang. Ik ben blij dat ze zijn gepromoveerd, want de club hoort zeker thuis in de Eredivisie.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog