Update: Voormalig PSV’er tekent contract bij Vitesse

Door Amber
29-06-2017 om 16:39
Mailen

Tim Matavz wordt de nieuwe spits van Vitesse. De aanvaller moet alleen nog de medische keuring bij de bekerwinnaar ondergaan.

Dat meldt De Gelderlander. De 28-jarige Matavz speelt sinds 2014 voor FC Augsburg, maar werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan Genua en 1.FC Nürnberg. Bij Augsburg is hij overbodig verklaard.

De spits speelde eerder al in Nederland: bij FC Groningen en PSV was hij succesvol. Sinds 2014 heeft de Sloveen echter weinig gespeeld en weinig gescoord.

 

Update 19.40 uur:

Tim Matavz heeft een driejarig contract getekend bij Vitesse. Dat laat de club weten via de officiële kanalen.

“Mijn grootste successen heb ik in Nederland beleefd. Daarom ben ik blij dat ik nu weer de kans krijg om mijn kwaliteiten hier te laten zien”, aldus de Sloveense aanvaller op de clubwebsite. “Ik wil dolgraag deel uitmaken van Vitesse. Ik sta te popelen om aan te sluiten bij de groep.”

“Na het vertrek van Ricky van Wolfswinkel hebben we zorgvuldig onze tijd genomen”, legt technisch directeur Mo Allach uit. “Met Tim halen we een ervaren spits in huis. Hij heeft in verschillende competities en op internationaal niveau gespeeld. Het kenmerkt zijn wil en drive dat hij terugkeert naar de Eredivisie.”

Meer over: , , , ,