‘Willems-transfer loopt vertraging op’

Door Amber
19-07-2017 om 20:31
Mailen

De transfer van Jetro Willems van PSV naar Eintracht Frankfurt heeft vertraging opgelopen. De back verliet zondag het trainingskamp van de Eindhovenaren in Zwitserland.

Hij reisde voor een medische keuring af naar Frankfurt, wat de club ook liet weten via het Twitteraccount.

Zondag waren de clubs volgens technisch manager Marcel Brands akkoord over de verkoopprijs. Ook Willems was rond met de Duitse club, zo verklaarde hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

Eintracht heeft een salaris-indicatie afgegeven aan Willems, waarop positief op gereageerd werd door de verdediger en zijn zaakwaarnemer. Hij zou zo snel mogelijk gepresenteerd worden en tekenen voor vier jaar.

Dinsdagochtend kwam de Bundesliga-club terug van een trainingskamp in de Verenigde Staten. Dit weekend is er een nieuw kamp: ditmaal in Oostenrijk, waar Willems moet aansluiten.

Na de medische keuring is er echter ruis ontstaan. Volgens het eerder genoemde medium is er toch nog geen overeenstemming over de voorwaarden van een transfer, terwijl daar zondag nog wel sprake van was.

De onderhandelingen tussen beide clubs lopen nog steeds en zijn nog niet afgebroken. Willems zou er zelf met Eintracht wel uit zijn.

Meer over: , , , ,