Logo Voetbalblog
PEC in doelpuntrijk duel langs Roda
© Pro Shots

augustus 2017 • Samenvattingen

De thuisploeg begon goed aan het duel en kreeg mogelijkheden voor Mustafa Saymak en Younes Namli, maar de score werd geopend door Roda.

Na zo’n twintig minuten schoot Simon Gustafson beheerst raak. Vlak voor rust kwam PEC weer op gelijke hoogte: Dirk Marcellis kopte uit een hoekschop de gelijkmaker binnen.

In het tweede bedrijf kwam de thuisploeg op voorsprong. Een voorzet van Bram van Polen werd in eigen doel gewerkt door Adil Auassar.

Roda vocht zich terug en kreeg in de 62e minuut een penalty. Gustafson benutte het buitenkansje en tekende voor zijn tweede treffer van de middag.

Slechts drie minuten later ging PEC echter alweer aan de leiding. Mustafa Saymak passeerde doelman Hidde Jurjus met een fraai lobje. Diezelfde Jurjus tastte even later mis bij een schot van Bram van Polen: 4-2.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl