Logo Voetbalblog
Update: PSV versterkt zich met reservekeeper
© Pro Shots

augustus 2017 • Voetbalnieuws

Update: PSV versterkt zich met reservekeeper

Room had een afkoopclausule in zijn contract staan en mocht voor 1,5 miljoen euro vertrekken naar een buitenlandse club. Inmiddels is die clausule al vervallen en bovendien mocht hij voor een lager bedrag naar een Nederlandse club.

Daardoor kost de doelman PSV maar enkele tonnen. Naar verwachting presenteren de Eindhovenaren Room snel, als de keuring is afgerond en alle procedures zijn doorlopen.

Room tekent in Eindhoven een contract tot 2020.

 

Update 16.05 uur:

PSV heeft de transfer van Eloy Room aangekondigd. De keeper komt over van Vitesse en tekent een tweejarig contract in Eindhoven.

“Ik heb schitterende jaren gehad bij Vitesse. Eerst jarenlang in de voetbalacademie en de afgelopen seizoenen als eerste doelman”, begint Room op de clubwebsite van Vitesse.

“Het winnen van de beker is voor iedereen, dus ook voor mij, een absoluut hoogtepunt. Ik wil iedereen binnen Vitesse bedanken voor de prachtige jaren en wens de club natuurlijk veel succes.”

Ook technisch directeur Mo Allach reageert op het vertrek van de goalie: “We wisten dat er een kans was dat Eloy deze zomer zou vertrekken. Daarop hebben we vroegtijdig ingespeeld met het aantrekken van Remko Pasveer.”

“Hoewel Eloy niet hoefde te vertrekken, gunnen wij hem als een door de club opgeleide speler deze stap als geen ander. We wensen Eloy veel succes in zijn verdere carrière.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog