Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Update: Vier duels schorsing na flinke trap tegen Cassierra

Door
18-08-2017 om 22:06
Mailen

Het seizoen is niet goed begonnen voor SC Cambuur-verdediger Marvin Peersman. De verdediger kreeg in het duel met Jong Ajax een directe rode kaart.

Peersman kwam met een gestrekt been vol in op het scheenbeen van Ajax-spits Matteo Cassierra, zo is te zien op onderstaande beelden. Om het nog even wat erger te maken: volgens de speler van Cambuur was het een overtreding op de bal.

Trainer Marinus Dijkhuizen heeft na afloop van het duel gelijk gereageerd op de overtreding van Peersman. De Belg heeft een boete gekregen, zo laat de oefenmeester weten.

De mandekker kan hoogstwaarschijnlijk een paar wedstrijden brommen.

 

Update 21 augustus, 15.25 uur:

De KNVB heeft Marvin Peersman vier duels schorsing opgelegd, waarvan één voorwaardelijk. SC Cambuur, de club van de verdediger, heeft de straf geaccepteerd.

De Belgische mandekker kreeg vrijdagavond rood na een stevige overtreding op Mateo Cassierra. Door de schorsing mist de 26-jarige Peersman de duels met De Graafschap (uit), FC Volendam (uit) en Jong FC Utrecht (thuis).

Meer over: , , ,