Logo Voetbalblog
Heracles en Excelsior delen de punten
© Pro Shots

augustus 2017 • Samenvattingen

Heracles en Excelsior bleven zaterdagavond in evenwicht. In Almelo werd het 2-2.

Brandley Kuwas nam de thuisploeg aan de hand, al speelde hij maar een helft. De aanvaller was moeilijk af te stoppen, maar raakte geblesseerd aan zijn knie.

Tegen die tijd had de vleugelspeler zijn doelpunt al te pakken. Na een kwartier liet hij doelman Alessandro Damen kansloos met een fraai afstandsschot.

Een minuut later tekende Luigi Bruins voor de gelijkmaker. Hij schoot de bal knap in de verre hoek en verraste Heracles-goalie Bram Castro.

Vroeg in het tweede bedrijf nam Heracles opnieuw de leiding. Wout Faes ging de mist in bij een lange bal van Bram van Hintum, waarna Paul Gladon profiteerde: 2-1.

Toch zat Excelsior niet bij de pakken neer. Invaller Jinty Caenepeel maakte zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. De aanwinst van de Rotterdammers scoorde uit de rebound, nadat Zakaria El Azzouzi de paal trof.

De ploegen hielden elkaar uiteindelijk in evenwicht, ondanks dat beide teams nog kansen kregen. Excelsior eindigde nog met tien man, nadat Anouar Hadouir, die vlak voor tijd inviel, al na vier minuten een rode kaart kreeg.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl