Logo Voetbalblog
Feyenoord haalt flink uit tegen Willem II
© Pro Shots

augustus 2017 • Samenvattingen

Al binnen twintig minuten stonden de Rotterdammers al met 3-0 voor. Na dertien minuten opende Jens Toornstra de score.

Een hoekschop van Steven Berghuis werd verlengd door Kevin Diks, waarna Toornstra binnen kopte. Berghuis zorgde drie minuten later voor de tweede treffer van Feyenoord.

Na een fraaie combinatie op links belandde de bal bij de aanvaller, die hard raak schoot. Toornstra tekende niet veel later voor de 3-0. Hij kopte opnieuw binnen na een voorzet van Diks.

Vilhena deed in de eerste helft ook een duit in het zakje.De middenvelder knalde snoeihard in de korte hoek. Toch kreeg Feyenoord ook twee dompers te verwerken. In het eerste bedrijf verliet Ridgeciano Haps geblesseerd het veld.

In de rust bleef ook Nicolai Jørgensen geblesseerd in de kleedkamer achter. Na de thee sprankelde de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst een stuk minder.

Het tempo lag laag en er werden weinig kansen gecreëerd. Jean-Paul Boëtius zorgde tien minuten voor tijd voor het eindslot: 5-0.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl