Logo Voetbalblog
Ajax-trainer houdt nieuwelingen op de bank
© Pro Shots

september 2017 • Voetbalnieuws

Ajax-trainer houdt nieuwelingen op de bank

“Siem is fit. Hij heeft sinds hij hier is alles meegetraind. Je ziet tijdens trainingen dat hij 28 jaar is, spelers van die leeftijd hebben we niet zoveel in de selectie. In de duels is hij sterker dan de jonge jongens”, vertelt Keizer.

“Het gaat met hem de goede kant op. Maar zelf vindt hij ook dat hij nog stapjes moet maken om voor een basisplaats in aanmerking te komen”, vervolgt de oefenmeester.

“Wöber is hier twee weken geleden gekomen. Hij heeft toen één à twee dagen meegetraind voordat de interlandperiode begon.” De verdediger was voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Oostenrijk, maar zat twee keer de volledige wedstrijd op de bank. “Uiteraard kan hij goed voetballen, maar het is lastig om hem nu al te beoordelen.”

Orejuela liet zichzelf tijdens de interlandperiode zien op De Toekomst. De rechtsback speelde met Jong Ajax mee tegen Jong PSV, maar voorlopig blijft Joël Veltman de eerste keus: “Luis is een opkomende, felle rechtsback waar ik al meer van heb gezien”, aldus Keizer.

“Hij speelde met Jong Ajax mee tegen Jong PSV en deed dat naar behoren. Hij moet zich nu aanpassen en wennen aan bepaalde zaken. Hij kan zich de komende weken laten zien”, besluit de trainer van de Amsterdammers.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog