PEC Zwolle heeft moeite met amateurs, Twente wint ruim

oktober 2017 • Voetbalnieuws

De amateurploeg uit Werkendam hield ruim 105 minuten stand, waarna PEC er uiteindelijk met de overwinning vandoor ging: 3-2.

Younes Namli bracht de thuisploeg al vroeg op voorsprong, maar kort na rust kwam Kozakken Boys knap terug. Met nog een kwartier te gaan kwam PEC opnieuw op voorsprong via Philippe Sandler.

Vlak voor tijd zorgde Gwaeron Stout met een fraaie goal voor de gelijkmaker. In de verlenging benutte Erik Bakker een strafschop.

Ook FC Twente heeft de derde ronde bereikt. De Tukkers waren met 3-0 te sterk voor FC Eindhoven. Tom Boere deed zijn oude werkgever pijn met twee doelpunten.

De spits opende na een klein halfuur de score en verdubbelde vlak na de thee de marge. Adnane Tighadouini zorgde voor het slotakkoord.