Logo Voetbalblog
Feyenoord maakt geen indruk, maar bekert verder
© Pro Shots

oktober 2017 • Voetbalnieuws

Al na acht minuten opende Sam Larsson de score. De Zweed krulde een vrije trap in het doel. Niet veel later ging de bal op de stip na een overtreding van Nick Gabel.

De speler van Swift kreeg rood en Michiel Kramer ging achter de bal staan. Zijn pingel werd echter gered door Swift-doelman Bogdan Constantin.

Swift trok zich verder terug, maar kwamen er soms uit. Tim Wulffraat schoot in het zijnet. In de extra tijd van de eerste helft maakte Larsson zijn tweede.

Vijf minuten na de thee bracht Max van Wakeren de spanning terug met een geweldige uithaal. Vanaf een meter of twintig schoot de aanvaller de bal diagonaal raak in de verre hoek.

Uiteindelijk herstelde de Rotterdammers de marge weer naar twee. Kramer kopte binnen. Larsson completeerde zijn hattrick na een combinatie met Emil Hansson: 4-1.