Heracles wint ruim van VVV: Peterson gevierde man

oktober 2017 • Samenvattingen

De thuisploeg begon goed en kwam bijna op voorsprong via Jamiro Monteiro. De poging van de middenvelder belandde op de paal. Kristoffer Peterson zag zijn kopbal van de lijn gehaald worden.

In de 36e minuut kwam Heracles op voorsprong. Brandley Kuwas trok naar binnen, veinsde een schot en versloeg doelman Lars Unnerstall in de korte hoek.

Vijf minuten later zorgde Peterson voor de 2-0. De Zweed schoot vanaf randje zestien raak.

Na de thee opende VVV de jacht op de aansluitingstreffer. Heracles-goalie Bram Castro bracht knap redding op een volley van Lennart Thy. Clint Leemans schoot met nog 25 minuten te gaan net naast.

Peterson besliste het duel vervolgens definitief. De buitenspeler kopte de rebound na een voorzet van Kuwas binnen: 3-0.