Feyenoord verliest opnieuw en kan overwintering in Champions League vergeten

november 2017 • Voetbalnieuws

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kwam binnen vijftien minuten op voorsprong via Nicolai Jørgensen. De spits kopte binnen uit een voorzet van Steven Berghuis.

Slechts één minuut en elf seconden later lag de bal aan de andere kant in het net. Facundo Ferreyra scoorde na een ouderwetse scrimmage voor het doel van Brad Jones.

In de zeventiende minuut scoorde Marlos de 2-1 na slecht uitverdedigen van Sofyan Amrabat. Diezelfde Marlos besliste zo’n twintig minuten voor tijd het duel met een fraai lobje.

Door de 3-1 nederlaag moet Feyenoord drie punten en een veel minder doelsaldo goedmaken op Napoli om alsnog de derde plek te bemachtigen, om zo in de Europa League te komen. Eliminatie in de Champions League is in ieder geval een feit.

De Rotterdammers zijn de slechtste Nederlandse Champions League-deelnemer na vier duels in de groepsfase. Willem II had in 1999 ook nul punten, maar een minder slecht doelsaldo.