?>
Logo Voetbalblog
Update: Evra voorlopig niet meer welkom bij Marseille na vechtpartij
© Twitter

Voetbalnieuws

Update: Evra voorlopig niet meer welkom bij Marseille na vechtpartij

Geen vechtpartij tussen de supporters, maar Marseille-speler Patrice Evra kreeg het aan de stok met de aanhang van de Franse ploeg. Hij trapte zelfs tegen het hoofd van een fan.

Artikel verder na advertentie

De Fransman kreeg voor de wedstrijd rood en kan waarschijnlijk een flinke schorsing tegemoet zien.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

 

Update 3 november, 21.20 uur:

Patrice Evra is vrijdag voor onbepaalde tijd geschorst door Olympique Marseille. De Fransman kreeg het donderdag voorafgaand aan het Europa League-duel met Vitoria Guimarães aan de stok met fans van Marseille. Ook deelde hij een schop uit aan een aanhanger.

Daarnaast beraadt Marseille zich op een sanctie voor de verdediger. De club meldt ook dat er sprake was van ‘onacceptabel gedrag van een handvol provocateurs die bijzonder haatdragende beledigingen hebben geuit richting de speler’.

Marseille neemt het die supporters kwalijk dat ze zich zo hebben gedragen voorafgaand een belangrijk Europees duel. ‘Desondanks hoort een professionele en ervaren speler als Evra niet op zo’n wijze te reageren’, voegt L’OM daaraan toe.

Verder kondigt de Franse club aan alle juridische middelen te zullen toepassen om veldbetreders en de personen die Evra hebben beledigd te bestraffen.

© Twitter