Logo Voetbalblog
Feyenoord verliest opnieuw punten; wereldgoal Meijers
© Pro Shots

november 2017 • Samenvattingen

Feyenoord kwam al snel op voorsprong via Nicolai Jørgensen. Op aangeven van Bart Nieuwkoop kopte de spits binnen.

ADO werd enkele keren gevaarlijk, al kon Feyenoord het duel snel controleren. De Rotterdammers deelden speldenprikjes uit, maar wisten het doel niet te vinden.

Vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Na een fraaie aanval via Danny Bakker en Nasser El Khayati kreeg Aaron Meijers de bal terug, waarna hij met een volley de bal in de kruising schoot.

Tien minuten na rust kopte Wilfired Kanon ADO zelfs op voorsprong. Brad Jones tastte mis, waarna de verdediger de 2-1 op het scorebord zette.

Vier minuten voor tijd bezorgde Karim El Ahmadi de gasten nog een punt. De middenvelder stoomde op naar het strafschopgebied en rondde af: 2-2.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl