Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Van de Beek verlaat veld met wel heel bijzondere reden

Door Jildert
22-11-2017 om 11:45
Mailen

Ajax kwam in de oefenpot tegen Borussia Mönchengladbach met 10 man te staan, toen Donny van de Beek plotseling van het veld verdween.

Niet omdat de middenvelder een rode kaart had gekregen of een blessurebehandeling moest ondergaan, maar omdat hij ontzettend nodig naar het toilet moest. Het leidde tot hilariteit in de dug-out.

“Daar hadden we op de bank ook wel lol om, maar in zo’n wedstrijd kan het”, vertelt Marcel Keizer aan De Telegraaf. “Zij speelden op dat moment toevallig ook even met tien man, maar Donny was snel weer terug op het veld. Ik weet alleen niet of het vanwege buikgriep kwam of dat hij gewoon even naar de wc moest.”

Het had verder geen gevolgen voor het resultaat: de oefenwedstrijd werd door Ajax met 2-1 gewonnen. Invaller Kasper Dolberg maakte de winnende treffer. Hieronder een samenvatting van het duel.

Meer over: , ,