Bosz geeft 4-0 voorsprong weg tegen Schalke
© Twitter

november 2017 • Doelpunten

De koek lijkt op voor Peter Bosz bij Borussia Dortmund. In een krankzinnige derby tegen Schalke 04 dropen de Duitsers na een 4-0 voorsprong alsnog met puntverlies af.

Sterspeler Pierre-Emerick Aubameyang opende de score, waarop Benjamin Stambouli (eigen goal), Mario Götze en Raphaël Guerreiro het doelpuntenaantal riant uitbreidden.

Bosz leek met zijn ploeg op rozen te zitten, maar na een uur ging het helemaal mis. Via Amine Harit werd het 4-1, in de 72e minuut viel de 4-2 en vlak voor tijd stond ook de aansluitingstreffer van Schalke op het scorebord.

Diep in blessuretijd dompelde Naldo de Signal Iduna Arena in rouw door de gelijkmaker binnen te koppen. Eindstand: 4-4. De laatste zege van Dortmund dateert van 30 september en het gat met nummer 1 Bayern München wordt steeds groter (nu acht punten).