Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 224 664 09. Liever mailen? Kan ook.

In dit stadion win je meer potjes in FIFA 18, en in deze minder

Jildert
Door
12-12-2017 om 12:25
Mailen

Of je nu nodig moet plassen of je vriendin aan je kop zeurt, afleiding is het slechtste recept voor een overwinning in FIFA 18. Je FIFA-potjes spelen in een stadion vol schaduwen en gekke camerastandpunten is daarom een slecht idee als je graag wint.

Dan is de grote vraag: in welk stadion heb je daar het minste last van? Volgens de deskundigen op Reddit kun je het beste voor de voetbaltempel van Boca Juniors gaan.

Om de Zuid-Amerikaanse vibe van La Bombonera over te brengen, heeft EA Sports het kleurenpallet aangepast ten opzichte van de Europese stadions. Daardoor geeft het stadion meer rust. Door de fijne verlichting en ideale camerapositie, kun je je volledig richten op je spelletje.

Dan alleen nog even zorgen dat je meer scoort dan je tegenstander.

En welk stadion je het beste kunt overslaan? Over het San Siro van AC Milan en Internazionale doen slechte verhalen de ronde. Mensen zouden zelfs misselijk worden van de voetbaltempel, omdat de camera voortdurend in- en uitzoomt. Pik je toch even mee.

Meer over: