“Van Gangelen glundert als Ajax punten verspeelt”

Jildert
Door
05-12-2017 om 14:52
Mailen

Als Ajax een slecht weekend heeft gehad, weten media precies waar ze moeten zijn. Bij Mister Ajax Sjaak Swart natuurlijk, die allesbehalve objectief naar zijn cluppie kijkt.

Hoewel Swart erkent dat het ‘ongelofelijk’ is dat Ajax een 2-0 voorsprong verspeelt, zag hij dat de arbitrage de Amsterdammers niet goed gezind was. “Je had bij die tegenstander Hooiveld”, briest Swart. “Die heet geen Hooiveld, die heet Maaiveld. Hij heeft iedereen onderuit gemaaid die er is, maakt drie zware overtredingen en krijgt maar één gele kaart. Die had eraf gemoeten, dan maken ze nooit die winnende goal.”

Ook merkte de voormalig aanvaller een duidelijke voorkeur bij de media. “Iedereen vindt het mooi, alle verslaggevers. Als je Van Gangelen neemt: die zit te glunderen als Ajax punten verspeelt. Het is on-voor-stelbaar.”

Swart weet dat Ajax het in de thuiswedstrijd tegen PSV recht zal moeten zetten. “Je moet zondag tegen PSV. Dan moet je alles goedmaken. Die moet je een pak slaag geven. En je ziet: PSV wint alles met één goal verschil en dan zijn ze blij. Maar op eigen terrein spelen ze nog verdedigend, het is ongelofelijk.”

Meer over: , ,