Feyenoord sluit Champions League af met drie punten tegen Napoli

december 2017 • Samenvattingen

Feyenoord heeft het Champions League-avontuur met drie punten afgesloten. De Rotterdammers wonnen in De Kuip met 2-1 van Napoli.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kreeg een razendsnelle treffer om de oren. Piotr Zielinski knalde in de tweede minuut raak.

Feyenoord deelde vervolgens wat speldenprikjes uit, alvorens de gelijkmaker viel. Na een half uur spelen kopte Nicolai Jørgensen de 1-1 de gelijkmaker tegen de touwen.

In het tweede bedrijf bloedde het duel langzaam maar zeker dood. Na een rode kaart voor Tonny Vilhena leken beide ploegen te gaan voor een gelijkspel, maar daar bracht Jerry St. Juste verandering in.

De verdediger kopte in de blessuretijd de winnende goal achter doelman Pepe Reina.