Ook Vitesse sluit Europees avontuur af met winst

december 2017 • Samenvattingen

In navolging van Feyenoord kan ook Vitesse het Europese decor met opgeheven hoofd verlaten. De Arnhemmers wonnen het laatste duel in de Europa League met 1-0 van OGC Nice.

Voor rust waren er weinig hoogtepunten. Pas op slag voor rust kreeg de thuisploeg een grote kans. Luc Castaignos had de bal voor het inschieten, maar Nice-doelman Yoan Cardinale pakte zijn poging.

In de tweede helft kregen beide ploegen wat meer kansen. Remko Pasveer moest een paar keer in actie komen op schoten van Bassem Srarfi en Alassane Pléa, terwijl Navarone Foor zichzelf namens Vitesse liet zien.

Enkele minuten voor tijd was het dan toch raak voor de mannen van trainer Henk Fräser. Na een schot van Milot Rashica kon Castaignos de rebound binnen werken.