El Khayati dompelt Verbeek en Twente in rouw

december 2017 • Samenvattingen

Gertjan Verbeek is er na vijf duels met FC Twente nog niet in geslaagd om te winnen. Zaterdagavond gingen de Tukkers in eigen huis met 2-3 onderuit tegen ADO Den Haag.

In de twaalfde minuut kwam Twente op voorsprong. Danny Holla schoot koeltjes binnen. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de 1-0. Nasser El Khayati maakte vijf minuten later gelijk.

Vier minuten later kwam ADO zelfs op voorsprong. Uit een voorzet van El Khayati tikte Bjørn Johnsen fraai binnen. Tien minuten voor rust kwam Twente weer op gelijke hoogte: Holla krulde een vrije trap richting het doel, waarna Johnsen de bal verlengde met het hoofd en zijn eigen doelman klopte.

El Khayati dompelde in de slotfase Twente in rouw. De smaakmaker schoot de winnende treffer binnen na geblunder van de achterhoede van de thuisploeg.