Logo Voetbalblog
Bizarre voetbalbestemming genoemd voor Wesley Sneijder
© Pro Shots

Met een transfer naar OGC Nice leek Wesley Sneijder zich nog één keer te willen bewijzen in het topvoetbal, maar daar komt vooralsnog weinig van terecht. Sneijder krijgt amper kansen bij de nummer 8 van de Franse competitie.

En zoals dat gaat in de voetballerij, duiken dan de transfergeruchten op. Hoewel Nice-voorzitter Jean-Pierre Rivère in de Franse pers aangaf de 33-jarige Utrechter niet te willen laten gaan, kan hij daarmee de geruchtenstroom niet verstommen.

Sneijder werd afgelopen zomer in verband gebracht met FC Utrecht en de Amerikaanse competitie, maar kan nu ook Mexico overwegen. Dat meldt althans de Mexicaanse tak van ESPN. Querétaro FC, dat in het verleden baltovenaar Ronaldinho oppikte, zou de middenvelder naar het land van de Corona’s en sombrero’s willen halen.

Maar ook de geruchten over een overstap naar de States zijn nog niet uit de lucht: zo beweerde een correspondent in Zuid-Frankrijk dat Nice onderhandelt met LA Galaxy. De zaakwaarnemer van Sneijder, Guido Albers, had daar op Twitter een duidelijke reactie op.

Na zijn presentatie bij Nice was Sneijder nog erg positief over de stap naar Frankrijk:

Vers

Populair