Saymak schiet PEC Zwolle in Tilburg naar zege

december 2017 • Samenvattingen

PEC Zwolle blijft stunten. De ploeg van trainer John van ’t Schip won zaterdagavond met 2-3 van Willem II.

Binnen tien minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Fran Sol kreeg de bal voor de voeten na een fout van de PEC-defensie en schoot raak. Willem II kwam in de 36e minuut zelfs op 2-0. Ditmaal was het Ben Rienstra, die een rebound binnenschoot.

Vlak voor rust tekende PEC voor de aansluitingstreffers. Konstantinos Tsimikas maakte een overtreding in zijn eigen zestienmetergebied en de bal ging op de stip. Erik Bakker faalde niet.

De gasten knokten zich in de tweede helft helemaal terug. Aan de hand van Mustafa Saymak werden de drie punten binnengehaald.

De middenvelder maakte na een uur de 2-2 op aangeven van Bakker. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal was het opnieuw Saymak die Willem II-doelman Matthijs Branderhorst wist te passeren.