Willem II wint Brabants onderonsje in Beker

december 2017 • Samenvattingen

Willem II heeft dinsdagavond de kwartfinale van de KNVB Beker bereikt. De Tilburgers wonnen met 3-0 van RKC Waalwijk, maar moeten wel vrezen voor een blessure van Bartholomew Ogbeche.

Binnen een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong. Een poging van Fran Sol belandde in de lange hoek. Ogbeche raakte geblesseerd bij het volgende grote gevaar van Willem II.

In de 37e minuut verdubbelde Sol de marge. De Spanjaard kopte een vrije trap van Jop van der Linden in het doel. Drie minuten later stond de 3-0 op het scorebord.

Ismail Azzaoui zorgde voor de definitieve beslissing. RKC had ook in de tweede helft weinig in te brengen.

Door de 3-0 overwinning gaat Willem II net als SC Cambuur en PEC Zwolle donderdag de koker in voor de loting voor de kwartfinales.