Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Ajacieden laten zich van slechtste kant zien na ‘Feyenoord’-tweet van Ajax

Jildert
Door
10-01-2018 om 12:12
Mailen

Kenneth Vermeer, kent u hem nog? De Amsterdammer verdedigde jarenlang het doel van Ajax, maar werd na de doorbraak van Jasper Cillessen verwezen naar de reservebank.

Bij Feyenoord kreeg de keeper wél kans op speeltijd, waardoor Vermeer besloot de meest controversiële transfer ooit te maken: die van Ajax naar Feyenoord.

En dat brengt ons tot de dag van vandaag, waarop Vermeer (inmiddels ook bij Feyenoord reserve) zijn 32e verjaardag viert.

Het officiële Twitter-account van Ajax dacht sympathiek te zijn door zijn oud-doelman te feliciteren, maar dat leidde tot een storm van kritiek van Ajax-fans. Want een speler van die club uit Rotterdam, die verdient kennelijk geen verjaardagswens.

In enkele schaamteloze reacties komt zelfs de beruchte Vermeer-pop weer bovendrijven, maar die plaatsen we hier maar niet.

Een enkeling toont zich wél sportief: “Mijn hemel, wat een reacties. Elke sportman zou in die situatie dezelfde keuze hebben gemaakt. Gefeliciteerd Kenneth!”

Meer over: , ,