Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 224 664 09. Liever mailen? Kan ook.

Je maakt een grote fout als je deze topspelers koopt in FIFA 18

Jildert
Door
11-01-2018 om 14:34
Mailen

Als je een beetje actief bent in Ultimate Team ken je Futhead ongetwijfeld. De website biedt al jaren de meest complete spelersdatabase van FIFA.

Futhead komt nu met een lijstje van spelers die je vooral niet moet kopen als je ze voorbij ziet komen op de online transfermarkt. Op dat lijstje springt één naam er uit.

Dat is die van Radja Nainggolan, middenvelder van AS Roma en België-international. Dat heeft vooral te maken met zijn middelmatige kwaliteiten en het enorme prijskaartje dat daar aan hangt.

“Hij is snel, sterk en prima in alle aspecten, maar niet spectaculair”, schrijft de site. “En als je 100.000 FIFA Coins neertelt voor een speler, mag je dat wel verwachten.”

Jep, Nainggolan’s prijs ligt gemiddeld rond de 100k en dat vindt de schrijver van Futhead veel te veel. “Hij kan goed schieten, maar niet fantastisch. Hij kan aardig dribbelen, maar zal zich niet vrijlopen. En hoewel hij sterk is, is hij veel te klein om kopduels te winnen.”

Spendeer je zuurverdiende (of gekochte) Coins dus niet aan deze middenvelder, hoe leuk je zijn kapsel misschien ook vindt. Ook Bayern-verdediger Niklas Sule (te traag), Napoli-speler Piotr Zielinski (te zwak) en Milan-doelman Gianluigi Donnarumma (houdt niets) worden afgeraden door Futhead.

Radja Nainggolan FIFA 18

© FUThead

 

Meer over: