Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 224 664 09. Liever mailen? Kan ook.

Ajax zoekt aanvallende versterking bij andere Eredivisie-club

Jildert
Door
13-01-2018 om 12:39
Mailen

Ajax heeft op de vleugels niets te klagen met Justin Kluivert en David Neres, maar daarachter is de spoeling dun. Helemaal nu Amin Younes er op gebrand lijkt te vertrekken uit Amsterdam.

Marc Overmars is dus naarstig op zoek naar directe aanvallende versterking. Hoewel de club Hassane Bandé heeft overgenomen van KV Mechelen, mag hij pas in de zomer aansluiten bij de Ajax-selectie.

De pijlen van Ajax richten zich daarom op FC Utrecht, waar het eerder trainer Erik ten Hag wegkaapte. Zakaria Labyad staat volgens Voetbal International in de nadrukkelijke belangstelling. Zelf ziet Labyad dat wel zitten: hij gaf eerder aan het liefst voor een Nederlandse topclub te spelen.

Ook Ten Hag liet zich positief uit over zijn voormalige aanvaller. “Zakaria Labyad is een speler die minimaal in de top drie van Nederland hoort te spelen”, tekent VI op uit de mond van de oefenmeester.

Labyad deed Ajax twee maanden geleden nog pijn door tweemaal te scoren tegen de Amsterdammers:

Meer over: , ,