Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

‘Feyenoord haalt middenvelder voor komend seizoen binnen’

Amber
Door
16-01-2018 om 20:14
Mailen

Feyenoord speelt alvast in op volgend seizoen. Volgens het Algemeen Dagblad acht de Rotterdamse club de kans groot dat komende zomer Karim El Ahmadi en/of Tonny Vilhena de club verlaten.

En dus doet de huidige landskampioen nu alvast zaken: Yassin Ayoub komt komend seizoen transfervrij over van FC Utrecht. De middenvelder is al medisch gekeurd en tekent binnenkort een meerjarig contract in De Kuip.

De 23-jarige Ayoub kwam in 2009 bij FC Utrecht terecht. In 2013 debuteerde hij in het eerste elftal van de club uit de Domstad. Dit seizoen tekende hij tot dusver voor drie goals in zeventien Eredivisie-wedstrijden.

Ayoub maakte eerder al kenbaar dat hij zelf liever nog een transfersom wilde opleveren voor FC Utrecht, maar de club zelf wilde dat de middenvelder de voetbaljaargang zou afronden in De Galgenwaard.

Meer over: , , ,