Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

‘PSV casht miljoenen en ziet spits vertrekken naar Engeland’

Amber
Door
18-01-2018 om 20:58
Mailen

Jürgen Locadia vertrekt naar Engeland. Brighton & Hove Albion telt zo’n zestien miljoen euro neer voor de spits van PSV. Volgens Voetbal International moeten alleen de puntjes nog op de i worden gezet.

De 24-jarige aanvaller kampt momenteel met een bovenbeenblessure en zal nog enkele weken geblesseerd moeten toekijken. Dat is voor Brighton echter geen probleem. Locadia wordt vrijdag al in Engeland verwacht voor een medische keuring.

Door de eerdere komst van Maximiliano Romero kan PSV het vertrek van Locadia met de huidige spelersgroep opvangen. De Eindhovenaren ontvangen een bedrag van rond de zestien miljoen euro voor de spits.

Daarmee dicht PSV een gat van zo’n vijf miljoen euro in de begroting, wat ontstond door de vroege uitschakeling in Europa. Bij Brighton treft Locadia zijn oud-ploeggenoot Davy Pröpper.

Meer over: , , , ,