Logo Voetbalblog
Dit zijn de snelste verdedigers in FIFA 23 (inclusief Nederlanders)
© EA Sports

november 2022 • FIFA-tips

Dit zijn de snelste verdedigers in FIFA 23 (inclusief Nederlanders)

Elke FIFA-speler kent het wel: die ene pannenkoek die zijn hele team heeft afgesteld op snelheid. Erling Haaland, Adama Traoré en Dean James voorin. Lastig om tegen te spelen, maar wij helpen jou om je te wapenen tegen deze tactiek: dit zijn de snelste verdedigers in FIFA 23. Tips om te verdedigen in FIFA vind je hier.

Theo Hernández (94 pace)

Wie de snelste spitsen ter wereld af wil stoppen, komt al snel uit bij Theo Hernández. Niet alleen heeft hij 94 sprintsnelheid, maar hij is ook nog eens 85 algemeen. Dat betekent dat je een goede verdediger hebt, met ook nog veel snelheid. Daarmee is de linksback van AC Milan een uitstekende versterking voor jouw team.

Theo Hernández een van snelste verdedigers FIFA 23
© FIFA

Kyle Walker (94 pace)

Ook de rechtsback van Manchester City valt in die categorie. Kyle Walker heeft net als Hernández een snelheid van 94 en een algemene beoordeling van 85. Toch wel fijn als je een rechtsachter hebt die zelfs Erling Haaland kan bijhouden.

Jeremiah St. Juste (96 pace)

Voor de volgende speler willen we graag een klein tromroffeltje. De snelste verdediger van FIFA 23 is namelijk niet Walker… niet Hernández… maarrrrr… een Nederlander! Jeremiah St. Juste is tegenwoordig centrale verdediger bij Sporting CP en heeft maar liefst 96 pace. In 2021, toen nog in dienst van Mainz 05, haalde hij tegen Union Berlin een sprintsnelheid van 36,6 kilometer per uur en hij werd daarmee de snelste speler ooit gemeten in de Bundesliga. En ook EA is dat dus niet ontgaan.

Jeremiah St. Juste een van snelste verdedigers FIFA 23
© FIFA

Alex Bangura (94 pace)

Eerlijk is eerlijk: hij is geboren in Sierra Leone, maar ook Alex Bangura heeft de Nederlandse nationaliteit. Daarmee staat er nóg een Nederlandse verdediger in deze lijst. De linksback van sc Cambuur heeft precies evenveel pace als Hernández, maar heeft wel een stuk lagere algemene beoordeling (69). Dat maakt hem automatisch ook een stuk eenvoudiger op bij jouw team te halen.

Ruan en Marvin Ajani (94 pace)

Ruan is een 27-jarige rechtsachter die in de Amerikaanse voetbalcompetitie speelt bij Orlando City. Hij is 67 algemeen, maar blinkt uit door zijn snelheid. Tot slot staat ook Marvin Ajani in deze lijst. Ook hij heeft een snelheid van 94, alleen zijn algemene beoordeling is 63. Ajani is een 28-jarige rechtsachter in dienst van MSV Duisburg.

Nóg meer snelle spelers in FIFA 23

Uiteraard zijn er nog veel meer spelers met de nodige snelheid. Ook de verdedigers met 93 pace kunnen een welkome versterking zijn voor jouw team. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan Achraf Hakimi, Alphonso Davies, Adryan Zonta, Jeremie Frimpong, Alexander Bah, Zaidu Sanusi, Falaye Sacko, Milan van Ewijk, Patric Pfeiffer, Marnon Busch, Alexandro Bernabei of Joseph Ceesay.

Achraf Hakimi een van snelste verdedigers FIFA 23
© FIFA

Lukt het jou nou niet om te kiezen uit deze lijst met namen? Laat ons je dan helpen. Met deze drie verdedigers verlies je echt geen sprintduel meer. Alphonso Davies en Jeremie Frimpong hebben namelijk naast een sprintsnelheid van 93 ook nog eens een versnelling van 96 en Alex Bangura combineert zijn snelheid van 94 met een versnelling van 93. Laat die Mbappé maar komen!

Meer FIFA 23:

Alphonso Davies een van snelste verdedigers FIFA 23
© FIFA

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog