Logo Voetbalblog
Hier haal je FIFA 18 het goedkoopst

september 2017 • FIFA-tips

Hier haal je FIFA 18 het goedkoopst

Een nieuwe FIFA is elk jaar de standaardaankoop voor veel voetballiefhebbers en ook FIFA 18 wil je voor de beste prijs in huis halen. Lees: het goedkoopst.

Door de immense populariteit van FIFA is er weinig kans dat je hem op dag één voor een appel en ei kunt kopen, maar er zijn genoeg winkels die ver onder de adviesprijs van 65 euro zitten.

De beste prijs krijg je bij Wehkamp, de website AllYourGames.nl en het welbekende Mediamarkt. Alledrie de winkels bieden de game voor een prijs van 57 euro aan (oké, bij AllYourGames is het 56,99).

Mediamarkt geeft je ook een coupon, waarmee je je tweede pizza bij New York Pizza gratis krijgt (maarja, dan moet je wel die droge meuk gaan eten).

Nog extra aandacht voor een actie van Game Mania en Bart Smit: zij geven je een giftcard van 5 euro als je FIFA 18 aanschaft. Uiteraard is die kaart alleen geldig bij de desbetreffende winkel. Bij Game Mania kost FIFA 59,98 euro, bij Bart Smit 59,99 euro.

Over Bart Smit gesproken: zij bieden ook een mooie bundel-actie als je nog geen PS4 hebt. Koop je een PS4 Slim, dan krijg je daar gratis FIFA 18 bij.

Zit je écht krap bij kas? Dan heeft Game Mania misschien de oplossing: bij hen kun je bij het inleveren van een Xbox One of PS4-game FIFA 18 voor 39 euro oppikken. Lever je er twee in, dan krijg je hem zelfs voor 19 euro mee.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog