Logo Voetbalblog
Van dit GTA 6-nieuws gaat elke fan smullen

maart 2018 • FIFA-tips

Van dit GTA 6-nieuws gaat elke fan smullen

Je zou het misschien niet zeggen, maar de laatste GTA (nummertje 5) is alweer vijf jaar oud. Hoog tijd voor een nieuw deel, zou je zeggen, al heeft ontwikkelaar Rockstar het momenteel druk met Red Dead Redemption 2. Toch is er heerlijk nieuws uitgelekt over GTA 6.

Althans: als het klopt wat YouTube-kanaal The Know beweert. Een insider zou hen verteld hebben dat de nieuwe GTA zich afspeelt in Miami én Zuid-Amerika. Het zou een terugkeer kunnen betekenen naar GTA: Vice City, één van de beste delen in de serie.

Maar niet alleen een fictief Miami speelt dus een rol, je kunt in de game ook het vliegtuig pakken naar Zuid-Amerika. Hoe dat er precies uit gaat zien is onduidelijk, maar we kunnen ons voorstellen dat de Mexicaanse drugskartels een rol gaan spelen.

Er is meer: The Know weet ook dat we ditmaal een vrouwelijk hoofdpersonage onder de knoppen krijgen. Rest ons tenslotte nog de vraag wanneer we van al dat moois kunnen genieten. De release-datum zou niet vroeger dan 2022 zijn. Jep, vier jaar wachten dus. Maar goed, in oktober kun je wél een nieuwe Red Dead Redemption spelen.

Hieronder wat beelden van Vice City om je vast warm te maken voor de nieuwe GTA.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog