Groningen ook ten onder in Almelo

november 2017 • Samenvattingen

Vlak nadat Lars Veldwijk het aluminium had geraakt, kwam de thuisploeg op voorsprong. Brandley Kuwas speelde enkele Groningers uit en kreeg de bal voor.

Reuven Niemeijer kon binnenschieten. Beide ploegen waren aan elkaar gelijk en vlak voor rust kwam Groningen op gelijke hoogte.

De Trots van het Noorden kreeg een penalty en Lars Veldwijk faalde niet vanaf elf meter.

Na rust zochten beide teams de aanval en ook beide ploegen waren dichtbij de winnende treffer. Veldwijk trof de vuisten van doelman Bram Castro en Dario van den Buijs kwam in de buurt met een kopbal.

De winnende treffer viel uiteindelijk aan de kant van Heracles. Kuwas ging over de knie bij Django Warmerdam, waarna de bal op de stip ging. Jeff Hardeveld besliste het duel: 2-1.