Logo Voetbalblog
Fer keert definitief terug op het oude nest

juli 2019 • Transfers

Fer keert definitief terug op het oude nest

Leroy Fer heeft bij Feyenoord een contract voor één jaar getekend, zo meldt de club via de officiële kanalen. Hiermee keert de middenvelder na een periode van acht jaar terug bij de stadionclub. Hij speelde eerder tussen 2007 en 2011 in het shirt van de Rotterdammers. 

De elfvoudig international van Oranje zat zonder club nadat zijn contract bij Swansea City deze zomer afliep. Sinds begin juli trainde Fer bij Feyenoord mee om zijn conditie op pijl te houden. In de voorbereiding maakte hij een dusdanig goede indruk dat hij daarmee een contract heeft afgedwongen. 

Fer laat via de website van de Rotterdammers weten verheugd te zijn met zijn terugkeer. “Feyenoord is de club waar ik groot ben geworden. Ik ben de club altijd blijven volgen en bij mijn terugkeer voelde ik ook weer meteen: mijn hart ligt hier. Ik ga alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer terug op mijn oude niveau te zijn, om zo met Feyenoord, de spelers en de technische staf een mooi seizoen tegemoet te gaan.”

Fer vertrok in de zomer van 2011 voor vijf miljoen euro van Feyenoord naar FC Twente. Twee jaar later verruilde hij de Tukkers voor Norwich City, waarna hij via Queens Park Rangers bij Swansea City terechtkwam. Nu keert hij dus terug bij de club waar hij zijn carrière ooit begon. 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog