Logo Voetbalblog
Opmerkelijke transfer Wesley Verhoek
© Pro Shots

september 2015 • Transfers

Opmerkelijke transfer Wesley Verhoek

Bollywood acteur Hrithik Roshan is samen met seria A-club Fiorentina eigenaar van de club uit de Indian Super League en heeft als doelstelling om dit jaar kampioen te worden.

Om dit te bewerkstelligen heeft de club oud Engels international David Platt als trainer vastgelegd en wist het ook voormalige Europese voetbalsterren aan zich te binden zoals David Trezeguet en Adrian Mutu.

Wesley Verhoek wordt bij FC Pune City herenigd met John Goossens al eerder de overstap uit Rotterdam Zuid naar Poona in India had  gemaakt.

De transfer is vooral opmerkelijk omdat Verhoek aan het begin van het seizoen 2011-2012 bij Nottingham Forest kon tekenen maar op het laatst daar vanaf zag omdat hij last kreeg van heimwee. Hij bleef uiteindelijk bij ADO Den Haag maar maakte halverwege dat seizoen de overstap naar FC Twente. Een half jaar later werd hij betrokken in een ruildeal met Jerson Cabral en maakte hij de overstap naar Feyenoord waar onlangs zijn contract werd ontbonden.

De speler kon derhalve transfervrij de overstap maken en zal binnenkort een contract tekenen dat hem tot 1-1-2016 aan de club bindt.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog